Yoga op school

Alle elementen van de integrale yogales komen aan bod: spelenderwijs de lichaamshoudingen aanleren, bewust worden van de adem met ademoefeningen, concentratie- en aandachtsoefeningen, kennis maken met de binnen- en buitenwereld maar ook ontspannen door middel van visualisatie en meditatie. De lessen werden afgestemd op de ontwikkelingsfasen van de kinderen. Voor meer informatie over yoga en mindfulness op scholen en in het speciaal onderwijs (bso, medisch kinderdagverblijven, dagbesteding),  neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en mail naar info@omiyoga.nl of bel 06-83419916.

Bekijk mijn aanbod yoga op school

Yogaclinics

Op verschillende basisscholen in Rotterdam via Sportbedrijf Rotterdam en Lekker Fit!

Yogaworkshops

Voor jongeren op het voortgezet onderwijs o.a. op Wolfert Tweetalig en Wolfert College en middelbaar beroepsonderwijs: Albeda College

Yoga en mindfulness in de klas

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem.

Wil je OmiYoga inhuren voor een

13 + 6 =

Wat anderen zeggen van mijn…

Yogaclinics op scholen tijdens de gymles

 

Wij hebben 2 yogaclinics gehad van Naomi voor de groepen 3, 4 en 5! Ik vond het heel goed dat de kinderen hebben geleerd/ervaren wat je kan doen of hoe je tot rust kan komen in bepaalde situaties, bijvoorbeeld als je boos bent of zenuwachtig bent. Dat was een leermoment die ze gelijk kunnen toevoegen in hun dagelijkse leven.

Naomi straalde heel veel rust uit en bracht de kinderen op hun gemak in de les. Ik vond het een hele fijne ervaring. De groepsleerkrachten waren ook heel positief over de yogaclinics!

Gymdocent Maaike, KBS Albert Schweitzerschool

 

Wij hebben 2 hele leuke yogaclinics voor groep 3 t/m 8 gehad van Naomi.

Erg leuk om weer eens wat anders te doen tijdens de gym en de kinderen yoga te laten ervaren. Heel veel kinderen hadden dit nog nooit gedaan en vonden het een hele leuke en ontspannen les.

Naomi legde alles goed en duidelijk uit en speelt ook echt in op de beleving van de kinderen. De kinderen gingen ontspannen weer terug naar school. 

Gymdocent Daisy, CBS De Ark

Yoga & Mindfulness lessen in de klas

 

Ik voel een rust na deze les vooral bij mijzelf. Om mijn kinderen zo te zien raakt mij dit. Er keert een rust een sereen gevoel over hen heen die ik een ieder gun. Ik denk dat het soms even fijn is om niets te hoeven en te moeten. 

Leerkracht groep 8, OBS De Akkers

 

Ik voel mij heel, heel, heel fijn in de lessen. Ik verheug mij altijd! U heeft ook heel veel geduld. Dat vind ik super fijn. Dank u wel juf Naomi! 

Meisje uit groep 8

 

Ik vind het heel leuk, alles! Ervoor ben ik druk, erna niet meer echt een zen moment. Cijfer = 10. U doet het tof! 

Meisje uit groep 8

Ik vind yoga heel fijn en daarom ga ik mijn vader yogales geven en daarom geef ik jou deze tekening.

Meisje uit groep 4 (Plusgroep masterclass hoogbegaafde kinderen)

 

Ik denk dat de yogales goed werkt om de kids hun hoofd even ergens anders te brengen, zodat ze even tot rust kunnen komen. Ik vind ook dat u op een hele goede manier lesgeeft. U wordt niet boos maar wijst ze er wel op als ze iets niet moeten doen.

Stagiair van groep 8

Ik geef de lessen ‘Yoga & mindfulness in de klas’ volgens de methode van Femmy Brug. Dit is een speciale methode voor in de klas op school.

info@omiyoga.nl

06 83 41 99 16

~

Privacyverklaring